Slide background

Granberg Borettslag

Slide background

Granberg Borettslag

Slide background

Granberg Borettslag

Info fra Fortum Varme

Ikke gode nyheter at fjernvarme og strømpris har vært ekstreme i år, men en god nyhet er at fjernvarmen går under "støtte ordningen" fra staten.

Info fra Fortum Varme

IN-Ordning - nedbetaling

Når:

In kan betales to ganger pr år, 15.september og 15.mars. Det gjøres ingen unntak bort fra disse datoene.

Hvordan:

Det er beboerne som må ordne dette selv. De tar kontakt med Thomas Mindnes (Usbl) på mail (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) i god tid før 15.september, men de trenger ikke gjøre det før første i september da jeg ikke får oppdaterte tall på fellesgjelden før i denne perioden.

De må ta stilling til hvor mye de ønsker å betale, men minimum er 100 000,-  (For eldre IN-avtaler kan minimumsummen være lavere)

De må deretter signere en kontrakt vedrørende innbetalingen, denne får de av meg. Om de har innbetalt før skal de ikke signere ny kontrakt.

Det vil være et gebyr å innbetale per innbetaling.

Pakkepostboks ved garasje nord

Vi vil igjen minne våre beboere om at det er satt opp en Pakkepostboks ved siden av garasjeporten til garasje nord (innkjøring fra Nyjordet). Denne gjør det mulig å hente ut pakker som leveres av posten (og som er for store for å legge i egen postkasse) uten at man må stå i kø på Rema 1000 for å hente ut pakker. Pakker fra Postnord eller andre leverandører kan man dessverre ikke hente ut her, men henvises til Rema 1000 eller Coop Extra.

Side 1 av 9

© Granberg Borettslag * Graanbergstubben 54 * 1275 Oslo
Design: chati.dk