Slide background

Granberg Borettslag

Slide background

Granberg Borettslag

Slide background

Granberg Borettslag

Valgfrihet av tv kanaler

15.04.2012
Kjære beboere.
Her kommer en svært spennende nyhet fra Canal Digital.Det har i langtid vært et ønske å ha støre valgfrihet på hvilke kanaler man kan velge i grunnpakken som er levert fra Canal Digital. Dette er snart mulig. Les mer under om tjenesten som lanseres til høsten.
(Fornebu, 13. April 2012): Canal Digital Kabel-TVs kunder kan nå glede seg til økt valgfrihet i sitt tv-tilbud. Selskapet endrer grunnpakken og snart vil kundene selv bestemme innholdet i denne. Den endrede grunnpakken vil bestå av en fast del og en del som velges fritt av hver enkelt kunde, uten ekstra kostnad.

Vi er glade for å kunne introdusere økt valgfrihet for våre kunder. Ulike hjem har ulike behov, dette tar Canal Digital Kabel-TV hensyn til når vi nå gjør endringer i grunnpakken. Samtidig er det svært hyggelig å kunne tilby et enda bedre tilbud uten ekstra kostnad, sier Haakon Li Dragland, Direktør for produkt og strategi i Canal Digital Kabel-TV. 
Den nye grunnpakken fra Canal Digital Kabel-TV vil bestå av et antall faste kanaler, og en del som kundene selv velger etter eget ønske eller interesse. Kanalpakken settes enkelt sammen av kunden selv blant annet på kundetjenesten ”Mine sider”. Utrulling til kundene vil starte i høst, og alle kunder vil få god informasjon i forkant av lanseringen. 

Ingen ekstra kostnad for valgfrihet
I den endrede grunnpakken vil fast del bestå av mange av de største norske og internasjonale kanalene, mens kundene fritt får legge til ca 15 valgfrie kanaler. I forbindelse med endringer vil tidligere tilleggspakker som ”Familiepakken”, ”Select”, ”Sport Select” og ”Mine favoritter” forsvinne. Premiumpakker fra for eksempel Canal +, Viasat og TV2 vil tilbys som tidligere. 
- Vi jobber kontinuerlig med å forenkle produktene våre, men mener fortsatt at kanalpakker er viktig for å kunne tilby et godt mangfold til en rimelig pris. Samtidig vil nå for eksempel barnefamilier kunne velge inn de kanalene som passer for både far, mor og barn inn i grunnpakken. Med andre ord, en grunnpakke som er skreddersydd de individuelle behovene. Denne individuelle friheten vil omfatte alle kunder, også de som har sitt tilbud gjennom et borettslag, sier Dragland.

Det nye kanaltilbudet 
Høsten 2011 gjennomførte Canal Digital Kabel-tv den største oppgraderingen av TV og bredbåndsnettet i selskapets historie, for å legge til rette for fremtidlige tilbud som blant annet fast og valgfri grunnpakke. 
- Etter høstens oppgradering har vi mulighet til å tilby et enda bredere utvalg av kanaler, og det jobbes nå på spreng for å få nye avtaler med innholdsselskapene på plass. Vi anslår at kundene vil kunne velge mellom ca 80 kanaler ved høstens lansering, fortsetter Dragland.
I det valgfrie universet finnes alt fra musikk og underholdingkanaler, til ekstremsport, fiske, mat, livsstil og barnekanaler og et utvalg av nordiske og fremmedspråklige kanaler inkludert europeiske, indiske, pakistanske, arabiske og russiske for å nevne noen. 
- Kunder med særlige behov har til nå måttet betale mye for å få tilgang til kanaler som dekker dette behovet, for eksempel fremmedspråklige kanaler. Nå vil de slippe tilleggskostnaden. Det finnes også en rekke kanaler som til nå ikke har blitt tilbudt i markedet fordi pris til kunde har blitt så høy at få har ønsket å kjøpe. Nå ser vi frem til å kunne tilby mange nye nisjekanaler og dermed gi kunden flere valgmuligheter, avslutter Dragland. 
Kunden har også mulighet til å endre sine valgfrie kanaler dersom de skulle ombestemme seg, eller om en ny kanal kommer inn i det valgfrie universet. Det er ikke bindingstid på de valgfrie kanalene, og kunden kan bytte kanaler så ofte han/hun ønsker.

Nye kanalplasseringer og favorittlister 
Kundene vil oppleve noen endringer i forbindelse med forberedelsene allerede i løpet av mai, da vil nåværendekanalliste tilpasses ved å dele den inn i nye kategorier. Blant annet vil kanalene som ligger i den faste delen ligge først, og det valgfrie universet deles inn etter tema. Siden alle kunder nå velger et antall kanaler selv, er det ikke sikkert at aktive kanaler vil ligge samlet. Vi vil derfor anbefale at kundene tar i bruk favorittlister på dekoderen for å holde oversikt over sin personlige kanalpakke 

© Granberg Borettslag * Graanbergstubben 54 * 1275 Oslo
Design: chati.dk