Slide background

Granberg Borettslag

Slide background

Granberg Borettslag

Slide background

Granberg Borettslag

INFORMASJON TIL VÅRE BEBOERE OM EN NY OG ALTERNATIV EPOST ADRESSE, SOM KUN GÅR TIL STYRET.

Styret i Granberg borettslag har opprettet en ny epost adresse som heter: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
og denne går kun til styremedlemmene.

Den gamle epost adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. kan fortsatt benyttes men denne går både til styret og til vårt driftspersonell. 

Henvendelser som gjelder bygninger, hus, heiser, elektriske anlegg, garasjer, rør, varme,, låser, dører, avfallsboder, fellesområder, tekniske feil eller vedlikehold, bør alltid sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. adressen, for å unngå forsinkelse i forhold til respons fra driftspersonell.

Alle øvrige spørsmål/klager/henvendelser som ikke har noe med driften å gjøre bør sendes til den nye epost adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


MVH

Styret Granberg borettslag 

© Granberg Borettslag * Graanbergstubben 54 * 1275 Oslo
Design: chati.dk