Om Granberg Borettslag

Utskrift

Om Granberg Borettslag Kart

 Granberg borettslag ble påbegynt i 1986 og sto ferdig i 1989.

 

Beliggenhet:  Granberg Borettslag ligger langs Slimeveien, som er hovedveien på Bjørndal. Borettslagets område er avgrenset av Nyjordestubben i nord, Slimeveien i vest, veien opp til Bjørndal Skole i syd og en gangvei mellom Granberg og Nyjordet i øst. Gjennom borettslaget går Granbergstubben, som også er opphavsnavnet til våre postadresser.

 

Sentralt i borettslaget ligger Bjørndal Senter, med Rimibutikk/post, grønthandler, legesenter, Bjørndal Pizza, fisørsalong, samt barneskole og barnehave i umiddelbar nærhet.


Granberg ligger meget sentralt i bebyggelsen på Bjørndal. De fleste servicefunksjonene ligger her. I tillegg er det kort vei til skoler, idrettsanlegg, lysløype og turområdet Sørmarka. Sørmarka er et fint turområde sommer som vinter.


Viktige opplysninger om Granberg Borettslag: Granberg Borettslag er hjemmelsinnehaver til tomt, gårdsnummer 176 og bruksnummer 389. Byggeår er 1989. Tomtens areal er på 49545,6 m2.


Borettslaget er registrert i Brønnøysundregistrene, organisasjonsnumer  er 946 738 441. Granberg borettslag sin postadresse er :

Granberg Borettslag, Granbergstubben 54, 1275 OSLO.

 

Borettslaget har USBL som forretningsfører. USBL sitt foretaksnummer i Brønnøysundregistrene er 975 979 075.
USBL har postadresse: Postboks 8944 Youngstorget, 0028 Oslo

USBL har besøksadresse: Arbeidersamfunnets plass 1, 7. etg

USBL har telefonnummer 22 98 38 00.
USBL er også tilgjengelige på Internett: usbl.no

Forvaltningskonsulent for Granberg Borettslag
er Stian Moen

 

Veiviser: Kart

 

 

Granberg Borettslag befinner seg på Bjørndal i Søndre Nordstrand bydel, bydel 9, i det sør-østligste hjørnet av Oslo Kommune. Det er ca 16 km fra Oslo sentrum. Bjørndal er en ås som er avgrenset av turterreng, Sørmarka, og Europavei 6.

 

Adkomst:  Enkleste adkomst med bil og buss (71E) fra sentrum er via Europavei 6, også kalt Ring 3, fra Ryen med avkjørsel i Klemetsrudkrysset. Følg skilting til Holmlia, deretter Bjørndal. Bilturen fra sentrum tar ca 15 minutter utenom rushtiden.


T-banen er det beste kollektivalternativ fra sentrum. Kjør med linje 3 til endestasjonen på Mortensrud (ca 25 minutter). En skyttelbuss, nr 71, bringer deg fra Mortensrud T-banestasjon til Bjørndal på 10 minutter.


Med Flybussekspressen kan du kjøre direkte fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Mortensrud T-banestasjon (50 minutter).


Bjørndal har egen taxiholdeplass på Bjørndal Senter. Hvis det ikke finnes drosjer der, vennligst kontakt taxiholdeplassen på Mortensrud eller Holmlia, ca 5 - 10 minutter fra Bjørndal Senter.


Dersom du kommer fra E18 tar du av veien ved avkjøring til Holmlia/Ingjerstrand, følger skiltinga i retning E6, Enebakk og så Bjørndal